Velkommen til min bogblog.

Jeg hedder Sidse og er 26 år. Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske i psykiatrien, bor med min kæreste og min lille hund, Simba.

Jeg er meget glad for bøger og har altid læst meget. Det giver noget helt særligt at kunne forsvinde ind i en god bog og selvom nogle bøger kan være ret så hæsblæsende, er det den måde jeg bedst kobler af fra hverdagen på. Jeg har i længere tid anmeldt bøger for fornøjelsens skyld på min Instagram-profil, men efter nogle forslag og forespørgsler valgte jeg at starte en decideret bogblog. Dette giver et bedre overblik, for mine følgere, over de bøger jeg har læst. Jeg finder selv meget inspiration til nyt læsestof via andre bogbloggere og Instagram-brugere samt forlag og bogbutikkers konti på sociale medier.

Jeg læser primært krimier, psykologiske thrillere og kærlighedsromaner, men har generelt en bred smag i litteratur, hvilket min blog også vil være præg af. Dog læser jeg sjældent biografier, fantasy og aldrig digte. Jeg læser (og anmelder) både nye og ældre bøger. Jeg læser helst fysiske bøger, da de er rarere at sidde med og læse i for mine øjne. Engang i mellem læser jeg dog også en e-bog via bogstreamingtjeneste, men foretrækker langt mere den fysiske form.

ANMELDELSESPOLITIK

Jeg tager gerne i mod bøger fra forlag og forfattere til anmeldelse – jeg forbeholder mig dog retten til at sige fra, hvis bogen ikke lyder som noget for mig.

Jeg kan kontaktes via mail (sidse@cordes.dk) eller via min Instagram (Sidsesbogreol) eller Facebook-konto. (Sidsesbogreol.dk)

Jeg er i forvejen anmelder for Gads Forlag, Politikens Forlag, HarperCollins Nordic DK, Forlaget Jentas og People’s Press.

Jeg modtager kun fysiske anmeldereksemplarer, da det er min foretrukne måde at læse bøger på og det er med til at højne læseoplevelsen og giver grundlag for bedre billeder.

Uanset om bogen er sponsoreret, vundet, lånt eller købt så er jeg fuldstændig ærlig, men konstruktiv i mine anmeldelser.

Jeg giver de bøger jeg har læst stjerner. Stjernerne angiver min mening om bogen ud fra disse kriterier:

6= Særligt fantastisk.

5= Virkelig God.

4= God, lidt bedre end det ordinære.

3= Okay, men intet ordinært.

2= Nogenlunde, men kunne sagtens have været foruden.

1= Skuffende/Måtte opgive.

 

Jeg håber at I vil nyde at følge min blog og også tage del i bogsnakken herinde.