DET HER ER SÅ VILDT! Jeg er én i alt 16 nominerede i Danish Book Blog Award 2018 – en pris som uddeles af Plusbog.dk.  I læsere har dog en stor del at skulle have sagt, da vinderen findes blandt de 5 der har fået flest stemmer af jer. I kan stemme lige her (Og I behøver selvfølgelig ikke stemme på mig, hvis jeres favorit er én af de andre, bare fordi mit link muligvis har ført jer til siden. Men bevares – jeg ville da blive glad for din stemme 😉 )

Min blog har kun været i luften i lidt over et år og der er sket meget i den tid; jeg har udviklet mig i forhold til at lave brugbare anmeldelser, jeg har fået samarbejder med nogle søde forlag og så har jeg fået flere af jer skønne læsere. Jeg elsker at dele mine læseoplevelser med jer og det er så hyggeligt når I vil deltage i mine små snakke på min tilknyttede Facebook- og Instagramsider og at vi allesammen kan inspirere hinanden lidt den vej. Og så elsker jeg jer for at I altid holder en god tone på de sociale medier, da det er vigtigt for mig at vi taler pænt til hinanden i mit lille univers. Så tak for det og tak for jer!

Det der er vigtigt for mig når jeg anmelder bøger for jer er at mine anmeldelser er konstruktive og ærlige – men bestemt også at I kan vurdere ud fra anmeldelsen om det er en bog for jer. Og ud fra hvad flere af jer har skrevet til mig, så ser det heldigvis ud til at det lykkes ret fint.

Nå, jeg vil ikke trætte jer med en alt for lang smøre og min tanke-diarré – jeg vil bare ønske jer en dejlig dag og så ville jeg dele min begejstring over at være nomineret i et så stærkt felt, hvor mit navn står side om side med et par af mine favoritbogbloggere – det er da ret stort! Husk du kan stemme her.