Jeg har skrevet ganske lidt i introduktionen til mig selv, her, om hvorfor jeg startede en bogblog. Alligevel vælger jeg lige at lave et lidt mere uddybende blogindlæg om det her.

Jeg har i længere tid anmeldt bøger på min Instagramprofil. Det startede jeg, i sin tid med, da jeg havde læst en god bog og jeg simpelthen havde lyst til at dele min entusiasme omkring den bog. Jeg har desværre ikke mange veninder, som også læser meget og derfor sad jeg nogle gange lidt selv med min begejstring. Jeg tænkte at der måtte være et netværk på de sociale medier, hvor jeg kunne dele mine tanker om de bøger jeg læser og det fandt jeg så, bl.a. via Instagram. Jeg begyndte at følge andre læseglade Instagrammere og Bogbloggere og fandt den vej også selv inspiration til, hvilke bøger jeg gerne ville læse – og det gør jeg stadig.

Efter at have anmeldt bøger i et års tid, udelukkende som “bookstagrammer” opfordrede min ene storesøster og svoger Henrik Andersen mig til at starte min egen blog. De tilbød mig at hjælpe med det rent tekniske (for jeg er virkelig ikke teknisk anlagt og jeg tror udmærket godt at de vidste at det aldrig ville ske, hvis jeg selv skulle forsøge mig frem med det). Jeg har dog selv været med til at forklare hvad mine visuelle ønsker var for bloggen, så mit hjerte har været med hele vejen. Min storesøster er selv blogger (hun er dog mere interesseret i ting, der har noget at gøre med børn: Klassiske Børnebøger og 100hjerter.dk – og det samme er min svoger på Gaveinspiration.dk og Ting-til-hjemmet.dk (Undskyld, her kom lige lidt gratis reklame, det er vel på sin plads). Derfor har de også kunnet hjælpe mig godt igang, så det hele ikke endte i total kaos for mig i opstartsfasen. Det er nu dejligt at have støtte og hjælp fra sin familie, selvom man (udfra ens CPR-nummer) betegnes som voksen.

 

Noget af det, jeg er særligt glad for ved nu at have en blog, er at det giver lidt mere overskuelighed over mine anmeldelser – man kan søge på en bog, hvis nu man kan huske at have set jeg havde læst én bestemt bog, men ikke kan huske hvad jeg mente om den. Eller man kan orientere sig i den alfabetiske oversigt. Og dét er altså mere overskueligt end at scrolle en masse billeder igennem på Instagram.

Jeg nyder stadig at anmelde bøger, selvom det nu foregår herinde på min blog og ikke på Instagram og det glæder mig at, de der har fulgt mig på Instagram, også støtter mig  i dette nye projekt og at der fortsat er gode bogsnakke igang. Det er jo bl.a. dét som er med til at gøre hele dette projekt sjovt og hyggeligt.