Dette er en anmeldelse af et sponsoreret eksemplar fra HarperCollins Nordic DK, men min anmeldelse er ikke påvirket heraf og er udelukkende udtryk for min egen mening om bogen. 

I “Den evige brudepige” af Lindsey Kelk møder vi festarrangør-assistenten Maddie. Hendes bedste veninde skal giftes og hun siger selvfølgelig ja til at hjælpe med at planlægge hendes bryllup. Samtidig kæmper hun med en besværlig chef, et ønske om at stige et skridt op ad karrierestigen, livet som single og en anden bedste veninde der er ved at blive skilt.

Jeg havde glædet mig til denne bog og mine forventninger blev indfriet. Den er skrevet ud fra Maddies synspunkt, igennem den dagbog, hun skal skrive i forbindelse med sin venindes bryllup og bøger skrevet i denne form er bare fantastiske. Man kommer virkelig ind bag hovedpersonens tanker og følelser – og det er fedt; forudsat at man bryder sig om hovedpersonen selvfølgelig, og det gjorde jeg! Maddie er typen som ønsker at hjælpe andre, hun er sjov og fremstår måske lidt naiv og så er hun lidt et rodehoved, som bliver fanget i nogle mærkværdige situationer. Det fik mig lidt til at tænke på Bridget Jones, men uden, på nogen måde, at være en kopi heraf. De andre personer i bogen, er også meget levende beskrevet og man kan lige forestille dem for sig; veninden der bliver en bridezilla og hendes skrækkelige mor, Maddies egen skøre familie, den forfærdelige chef og alle de andre.

Noget af det der kendetegner chick-lits er at de godt kan være lidt forudsigelige – og det gør mig ingenting, når bare der sker en masse underholdende undervejs – og det gør der her! Efter at have færdiglæst den sidder jeg tilbage med samme følelse som når jeg har færdiglæst en Mhairi McFarlane bog – i godt humør og lidt ked af at den er slut. Jeg håber der snart bliver udgivet mere af denne forfatter herhjemme, for det her er rigtig god chick-lit.

Jeg vil anbefale denne bog til alle som godt kan lide en god chick-lit roman fyldt med kærlighed, humor, venskab, skøre familier og knuste hjerter.

Den får ikke helt topkarakter, men næsten. For at få fuld topkarakter, manglede den lige det ekstra som man ikke kan sætte en finger på.

5 ud af 6 stjerner.

Udgivet af forlaget HarperCollins Nordic DK, august 2017

antal sider: 396