Georgia bliver forladt af sin forlovede kort tid inden deres bryllup. Georgia er selvfølgelig knust, men tager ud at rejse med sin veninde som får hende overtalt til at lave en bucket-list. Georgia beslutter bl.a. at hun vil ud at se noget af verden. Det er dog ikke helt så ligetil at komme ud og være backpacker, når man ikke længere er 18 år og derfor måske ikke helt føler man passer ind i flokken. Men Georgia giver ikke op og hun fortsætter sin rejse.

Jeg var ret vild med denne bog – den var sjov, rørende, spændende og bare rendyrket god underholdning. Jeg elsker den form bogen er skrevet i. Den er angiveligt baseret på forfatterens egne oplevelser og sådanne bøger elsker jeg- det giver simpelthen bare en ekstra dimension til bogen.

Jeg tog mig selv i at få tårer i øjnene, knuder i maven, krumme mine tæer, smile og grine undervejs i min læsning af denne bog. Det er chick-lit på en rigtig fin og sjov måde og det får også én til at tænke lidt over sit eget liv. Jeg kan aldrig lade være med at tænke lidt, når jeg læser bøger baseret på virkelige oplevelser, hvordan jeg selv ville reagere i lignende situationer (Ja, jeg får ofte at vide jeg tænker for meget), og jeg kom helt klart frem til at jeg ikke ville klare det ligeså fint som Georgia gør det her i bogen. Jeg synes simpelthen det er så modigt bare at rejse alene, med et helt knust hjerte og forlade al sikkerhed og netværk derhjemme.

Karaktererne der optræder i bogen er så velbeskrevne, at man nærmest kan forestille sig hvordan de må være og nogle af personerne irriterede mig helt ind i hjertet mens andre ramte mig helt inde i hjertet.

Vil anbefale den til alle som har lyst til at læse noget “let” men som alligevel har lidt dybde. Jeg skal helt sikkert også læse de andre i serien “The Lonely Hearts Travel Club”.

5 ud af 6 stjerner

Udgivet af forlaget Harper Collins Nordic, 2016

Antal sider: 320