I dag var jeg inviteret på lækker frokost af en veninde – jeg kom derfor lige forbi min lokale genbrugsbog-pusher, Bogormen i Esbjerg. Jeg synes det er fantastisk når bøger bliver genbrugt og at de får lov at leve videre i nye hjem, når tidligere ejer ikke læser i dem mere. Det er efterhånden flere år siden at jeg opdagede denne lille perle af en butik i Esbjerg; De har simpelthen SÅ mange titler af brugte bøger (i ordentlig stand!) og jeg er efterhånden fast kunde der. Bevares, det er også dejligt med helt nye bøger, men med mit bogforbrug kontra min sygeplejeløn er det dejligt at kunne spare penge engang imellem. Og JA, man kan låne gratis på biblioteket og det gør jeg også af og til (har selv arbejdet der og det er et dejligt sted), men der er altså noget særligt over at eje bøgerne selv.

Nå, men NU skal I se hvad jeg fik med hjem i dag:

En hel stak Inger Wolf bøger (Daniel Trokic serien) til under 200 kroner! Det gode ved sådan nogle butikker er jo at man kan prutte lidt om prisen, når man køber meget på én gang (selvom det er billigt i forvejen).  Jeg har hørt så godt om dem og var jo ret glad for de to bøger jeg indtil videre har læst af samme forfatter (“Brændte Sjæle” og “Kragemanden”)

Dette er IKKE en reklame for den specifikke butik (Bogormen), men blot helt almindelig begejstring fra min side af. Man bliver jo lidt begejstret når man anskaffer sig nye bøger ikke?